Volný čas

Vypěstujte si doma chutné houby: Čerstvá a voňavá sklizeň po celý rok. Začněte ale méně náročnými druhy

Přestaňte se ochuzovat o vitamínové bomby: Sklízejte v zimě zelené natě. Ušetříte a využijete to, co byste vyhodili

Vypěstujte si bylinky oblíbené ve francouzské kuchyni a naučte se je používat. Budete za absolutní hvězdu

Kešu, arašídy a piniové oříšky: Falešné ořechy jsou ve skutečnosti luštěnina i semena jehličnanu. Nejvíc vás ale překvapí, co vlastně je kešu

Dejte se na klíčení: Vykročte do nového roku s předsevzetím, že se budete lépe starat o své zdraví

Zeptali jsme se veterinářky, co dělat, když se vám ztratí pes nebo najdete zaběhnutého. O Silvestru útěk hrozí víc než kdy jindy

Jak domácí mazlíčci vnímají Silvestra a jak jim trochu ulevit: Máme tipy od veterinářky

Vyzkoušejte o Štědrém dnu zábavné vánoční věštby: Rozhodně to není jen o krájení jablka

Pomeranče vyzdobte kořením a máte nádherný voňavý svícen: Máme pro vás jednoduchý návod i pár zajímavostí o hřebíčku

Vánoční pohoda: Jablka nazdobte cukrovou polevou a uvařte si k tomu jablečný punč. Máme pro vás skvělý recept

Subscribe to