Breadcrumb
- Úvodní stránka
- Praxe
- Okrasná zahrada
- Co se dává do marinády na grilovaná masa: grilovací sezona začíná
- Galerie
- Letní grilování na zahradě začíná

Marináda je tekutá směs různých ingrediencí, popř. pasta, do které se nakládá - marinuje syrové maso, aby se zvýraznila jeho chuť a aby bylo křehčí

Olej je nositelem chutí. Do marinád se kromě oleje používají různě ochucené octy, ovocné šťávy, citrusy

Aromatická neboli bylinkovo - kořeněná složka přináší do marinády chuť a vůni. Bylinky používejte čerstvé nebo sušené

Důležitá je doba marinování masa. Pokud nakládáte maso do marinády, kde převažuje kyselá složka, doba marinování bude kratší, protože by se rozpadla textura masa a chuťově by maso jen ztrácelo

Při přípravě marinád zapojte svoji chuťovou a vizuální fantazii, ať jste báječnými hostiteli. Nezapomeňte ovšem mít dobrou náladu, jedině tak u svého nažhaveného grilu vykouzlíte tu pravou pohodu pro své přátele a rodinu
Prohlédněte si další galerie
- Wellbeing s pokojovými rostlinami: Tyto druhy vám zlepší život a zvýší produktivitu práce
- Zběhovec plazivý: Jak a kde využít trvalku, která je považovaná za plevel, přitom jde o úžasnou půdopokryvnou rostlinu
- Připravte se na letní vedra už na jaře: Pěstujte rychle rostoucí dřeviny, které vám zajistí chladivý stín
- Nejkrásnější jarní rostliny: Svého favorita si vyberte mezi těmito osvědčenými druhy
- Solitérní vícekmenné dřeviny dodají šmrnc každé zahradě: Tyto druhy patří do naprosté špičky
- Naše krásná zahrada
- Objednat předplatné